Blog

Körmendy-Szomoru Kata vagyok, menyasszony stylist.

Szolgáltatásom hiánypótló újdonságnak számít ma Magyarországon. Mára már több, mint tíz éve segítek a menyasszonyoknak, hogy hogyan legyenek tökéletes és stílusos menyasszonyok életük nagy napján. 

Segítek megtalálni az egyéniséghez és alkathoz illő menyasszonyi ruhát, esküvői cipőt, táskát, ékszereket, fejdíszt. Segítek kiválasztani és összehangolni a kiegészítőket. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruha és viselőjének szépségét, ám rossz választással ellenkező hatás érhető el. Ott vagyok a menyasszonnyal nemcsak a ruha, smink vagy frizurapróbán, de akár a nagy napon is. Segítek az öltözködésben, készülődésben, figyelek minden apró részletre a kreatív fotózáson. Tapasztalatból tudom, hogy a menyasszonyok számár a ruha után, az esküvői cipő kiválasztása az egyik legnehezebb feladat. Legyen dekoratív, egyen látványos, legyen kényelmes, bírja benne a menyasszony egészen hajnalig! A kényelem és az elegancia azonban nem feltétlenül zárja ki egymást, a TATA ITALIA BUDAPEST cipőknél, biztosan nem.

Élőzés a Tata Itália  cipőboltból

Nálunk járt a Trendmánia, a TV2 magazinműsora és Szögeczki Ági közreműködésével bemutatták a 2022-es nyári cipőtrendeket.

Szeretjük a vidám, vibráló színeket, melyek a hangulatunkra is jó hatását gyakorolhatnak. 

Májusban végre megnyitotta kapuit Magyarországon az első Tata Itália olasz cipőbolt.