INDUL A NYÁRI LEÁRAZÁS: 20%, 30% ÉS 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Blog

Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist, esküvői stílustanácsadó ajánlásával

2024.05.07 16:55
Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist, esküvői stílustanácsadó ajánlásával

Körmendy-Szomoru Kata vagyok, menyasszony stylist.

Szolgáltatásom hiánypótló újdonságnak számít ma Magyarországon. Mára már több, mint tíz éve segítek a menyasszonyoknak, hogy hogyan legyenek tökéletes és stílusos menyasszonyok életük nagy napján. 

Segítek megtalálni az egyéniséghez és alkathoz illő menyasszonyi ruhát, esküvői cipőt, táskát, ékszereket, fejdíszt. Segítek kiválasztani és összehangolni a kiegészítőket. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruha és viselőjének szépségét, ám rossz választással ellenkező hatás érhető el. Ott vagyok a menyasszonnyal nemcsak a ruha, smink vagy frizurapróbán, de akár a nagy napon is. Segítek az öltözködésben, készülődésben, figyelek minden apró részletre a kreatív fotózáson. Tapasztalatból tudom, hogy a menyasszonyok számár a ruha után, az esküvői cipő kiválasztása az egyik legnehezebb feladat. Legyen dekoratív, egyen látványos, legyen kényelmes, bírja benne a menyasszony egészen hajnalig! A kényelem és az elegancia azonban nem feltétlenül zárja ki egymást, a TATA ITALIA BUDAPEST cipőknél, biztosan nem.

Az olasz tervező, Giuseppe Tatarella, egyedi, különleges kollekciót álmodott meg. A márka küldetése, hogy mindezt olyan áron kínálja, ami bárki számára elérhető. Ráadásul a cipők kiképzésére, a láb ergonómiájára is különösen odafigyel tervezéskor.

Személyes kedvencem, hogy a cipők, szandálok talpa végig, egészen a lábujjakig puha, párnázott, komfortos viseletet biztosít. A cipők különböző sarokmagassággal, sarokformával készülnek, így a tűsarkakat kedvelők mellett, azok is találnak csinos, elegáns lábbeliket maguknak, akik a hétköznapokban nem feltétlen viselnek magassarkút. Nekik ajánlom a vastagabb sarokmegoldásokat, vagy a tánccipőkhöz hasonlító karcsú, a talaj felé kissé kiszélesedő sarokformákat. Ezek stabillá, kényelmessé teszik viselőjük számára a lábbeliket, ráadásul füves, térköves talajon is biztosabban funkcionálnak.

Egyes fazonok elérhetőek minimális platformos talpkialakítással is, ami tovább fokozza a cipő kényelmét, hiszen így a sarok és a talp közötti távolság a valósságban kisebb, mint ahogyan az optikailag tűnik.

A sokpántos, keresztpántos design stabilan tartja a lábat, a bokát, ami egy menyasszonyi viseletnél nélkülözhetetlen. Ráadásul a gondos tervezésnek köszönhetően ezek a pántok optikailag karcsúsítják, nyújtják a lábfejet. A pántokat sokszor apró, finom kristályokkal díszíti a tervező, így olyan érzetet kelt, mintha ékszert viselnénk a lábunkon.

A TATA ITALIA BUDAPEST kínálatában a fehér, ekrü cipők, szandálok mellett találunk igazán különleges arany, ezüst, nude vagy rosegold árnyalatokat is.  Ezek olyan jolly-joker színek, melyek mindenhez illenek, ráadásul az esküvő után is viselhetőek, akár egy farmerhez is.

Egy-egy fazon általában elérhető több színben, többféle sarokkialakítással, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat. Nem elhanyagolható szempont, hogy a cipőkhöz, szandálokhoz színben és stílusban illő kistáskákat is tudunk választani.

Az utóbbi években a divatban, így a cipők tervezésénél is egyre fontosabb szempont a fenntarthatóság, a környezettudatosság. Ezért a cipők legfőbb alapanyaga az ecobőr, ami egy kevert szálas anyag, általában pamut és poliuretán.  Sokan félnek tőle, de érdemes tudni, hogy kiválóan szellőzik, pamut tartalmának köszönhetően, mikropórusokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a légzést, ellentétben a hagyományos műbőrrel. Az ecobőr ára és minősége ideális arányban van. Tulajdonságai szinte semmilyen módon nem romlanak a valódi bőrhöz képest, ugyanakkor előállítási költsége többször alacsonyabb.

Könnyebb, mint az állati eredetű bőr, ami egy cipő esetén nem elhanyagolható szempont, puha és ellenálló, kellemes tapintású és reprezentatív megjelenésű, így nehéz megkülönböztetni a valódi bőrtől. Hosszú élettartamú és könnyen kezelhető. Tisztítása pedig egyszerű, szappanos, nedves kendővel elvégezhető.

 A cipő fontos tényezője az esküvői outfitnek, hiszen megkoronázhatja a menyasszony megjelenését, ám a látvány mellett ugyanolyan fontos a kényelem is, hiszen több órát viseli a menyasszony a nagy napon.

 

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist, esküvői stílustanácsadó

Tel: 0630 619 3708

 

menyasszonystylist@gmail.com

www.menyasszonystylist.hu

Facebook/MenyasszonyStylist

Kövess INSTAGRAM-on is!

Nézd meg YOUTUBE videóim!